ساخت استخر و آشنایی با مراحل آن از 0 تا 100

ساخت استخر

باشتاب به ساخت و طراحی استخر می‌پردازیم. استخر‌ها به عنوان یکی از وسایل تفریحی و آب‌پیمایی محبوب، جذابیت خاصی دارند وبه خصوص در فصل تابستان سرگرمی های ابی بسیار محبوب هستند. ساخت استخر ها نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و مراحل مشخصی دارد. در این متن، مراحل ساخت استخر را به تفصیل بررسی می‌کنیم.

مراحل ساخت استخر

مراحل ساخت استخر

شاید برای شما هم جالب باشد که مراحل ساخت استخر را به صورت جزئی بدانید .در این مقاله از مجموعه بازرگانی دلفان مراحل ساخت استخر را به صورت کامل برای شما شرح داده ایم .پس تا انتهای این مطلب همراه گروه خدماتی بازرگانی دلفان باشید .

ساخت استخر- گودبرداری

گودبرداری استخر:

   ابتدایی‌ترین مرحله در ساخت استخر پس از طراحی استخر و اخذ مجوز های ساخت استخر ، گودبرداری است. گودبرداری به معنای حفر یک چاه عمیق به اندازه استخر مورد نظر است. این مرحله باید با دقت و صحیح انجام شود تا ابعاد استخر به درستی تعیین شود.

هزینه گودبرداری استخر:

هزینه گودبرداری استخر بستگی به مواردی همچون اندازه استخر مد نظر ، عمق استخر، نوع خاک، و شرایط محیطی دارد. این هزینه باید در برنامه‌ریزی ابتدایی مدنظر قرار گیرد.

تسطیح خاک:

  قدم بعدی تسطیح، فشرده سازی و در نهایت زیرسازی کف استخر است .
زیرسازی با روش‌های متفاوتی چون پوشاندن کف با ماسه بادی، شن ریز و یا بتن مگر (نظافت) انجام می‌گیرد .
بسته به نوع استخر که دارای سطح یکسان در کف باشد یا نیاز به اختلاف سطح برای ایجاد قسمت کم عمق و عمیق داشته باشد، شیب در نظر گرفته خواهد شد.

پس از گودبرداری نوبت به تسطیح و فشرده سازی خاک است برای این اقدام از خاک مخصوصی برای تسطیح استفاده میشود تا سطح استخر به شکل مسطح درآید. این خاک های مخصوص ممکن است ماسه بادی شن ریز ویا بتن باشد.
شیب استخر نیز در همین مرحله بسته به کم عمق بودن یا عمیق بودن استخر متفاوت بوده و در این مرحله ساخته میشود .

ساخت استخر-آرماتور بندی

آرماتوربندی استخر:

   در این مرحله که مرحله بسیار حساس و مهمی میباشد ، میلگرد ها برای تقویت بتن استخر اجرا می‌شوند. این کار از نظر ایمنی و استحکام سازه استخر بسیار مهم است. زیرا شبکه های میلگرد فشار وارده به کف و دیواره استخر را میگیرد و محافظ استخر یا کل ساختمان خواهد بود . پیشنهاد میشود این مرحله را حتما تیم متخصص انجام دهد .

واتر استاپ استخر و کاربرد آن

انواع واتراستاپ: واتراستاپ‌ها بر اساس نوع عملکرد و مواد به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

واتراستاپ‌های PVC یا لاستیکی: این نوع با ایجاد یک دیوار مقاوم در برابر آب عمل می‌کند

واتراستاپ‌های منبسط شونده (بنتونیتی و لاستیکی): این نوع با افزایش حجم خود در برابر نفوذ آب مقاومت می‌کند.

مزایای واتراستاپ‌های منبسط شونده:

این واتراستاپ‌ها به دلیل سهولت نصب، سرعت بالا در نصب، دقت عملکرد و مقاومت در برابر نفوذ آب قبل از رسیدن به آرماتور، مزایای خاصی دارند.

انواع واتر استاپ ها بر اساس شکل و محل نصب:

واتراستاپ‌های PVC به دو نوع حفره‌دار (برای درزهای انبساطی) و تحت (برای درزهای اجرایی) تقسیم می‌شوند. همچنین بر اساس محل نصب به دو نوع سطحی (کف خواب) و دیواری (در مرکز دیوار) تقسیم بندی می‌شوند.

ابعاد و ضخامت واتراستاپ‌ها:

این محصولات در ابعاد و ضخامت‌های مختلف تولید می‌شوند که بر اساس محل مصرف و فشار آب متغیر هستند.

در نهایت، برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه انتخاب واتراستاپ مناسب، دریافت کاتالوگ، استعلام قیمت و ثبت سفارش خرید میتوانید از طریق شماره های انتهای مطلب با متخصصان ما در ارتباط باشید .

لوله‌کشی و جای‌گذاری تاسیسات:

در مرحله لوله کشی و جای گذاری تاسیسات استخر لوله‌های مربوط به تصفیه آب، فیلتراسیون، و گرمایش استخر نصب می‌شوند. همچنین، تجهیزاتی مانند پمپ‌ها و فیلترها در این مرحله نصب می‌شوند . مجموعه خدمات بازرگانی دلفان وارد کننده و نماینده رسمی فروش محصولات و لوله اتصالات استخری میباشد .شما عزایزان میتوانید از طریق راه های ارتباطی زیر با متخصصان ما در تماس باشید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

ساخت استخر

سیم‌کشی استخر:

   سیستم برقی استخر شامل روشنایی و سیستم‌های کنترلی نصب و به سیم کشی مربوط به استخر وصل می‌شوند.

بتن‌ریزی استخر

   در این مرحله، بتن ریزی استخر انجام می‌شود. بتن‌ریزی باید با دقت و با استفاده از مخلوط بتنی مرغوب انجام شود تا استخر استحکام کافی داشته باشد.

آب‌بندی و عایق‌کاری:

   برای جلوگیری از نشت آب، استفاده از مواد آب‌بندی و عایق‌کاری مناسب بسیار حیاتی است. این مرحله باید با دقت بسیار انجام شود تا استخر در طولانی‌مدت مشکلی نداشته باشد.

سرامیک‌کاری استخر:

   سرامیک‌کاری استخر به عنوان مرحله آخر ساخت استخر انجام می‌شود. انتخاب سرامیک‌های با کیفیت و مقاوم بسیار مهم است.

عوامل موثر در قیمت ساخت استخر:

   قیمت ساخت استخر بستگی به عواملی مانند ابعاد استخر، نوع مواد و تجهیزات مورد استفاده، و شرایط محیطی دارد. در ادامه هزینه ساخت استخر را با یک مثال برای شما عزیزان بیشتر توضیح داده ایم :

هزینه ساخت استخر با یک مثال:

   به عنوان مثال، ساخت یک استخر با ابعاد متوسط و تجهیزات معمولی در منطقه مورد نظر ممکن است حدود 30 تا 50 میلیون تومان هزینه داشته باشد.

انتخاب نوع کاسه‌ی استخر:

   نوع کاسه استخر نیز مهم است. استخرهای بتنی، استخرهای فایبرگلاس، و استخرهای تمام چوبی از جمله گزینه‌های موجود هستند.

انتخاب تجهیزات و تاسیسات استخر:

   انتخاب تجهیزات مانند پمپ، فیلتر، و تصفیه‌کننده آب نیز تاثیر بزرگی بر عملکرد و کیفیت آب استخر دارد.

نازک‌کاری در ساخت استخر شامل:

   نازک‌کاری شامل پایان‌کاری‌های زیبایی مانند پوشش استخر و تزیینات و همچنین شامل مواردی مانند نورپردازی و دکوراسیون استخر است.

سفت‌کاری در استخر شامل:

   سفت‌کاری شامل نصب مبلمان استخر و تجهیزات اضافی می‌شود.

سخن پایانی:

   ساخت استخر یک پروژه مهم و زمان‌بر است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و انتخاب مواد و تجهیزات با کیفیت دارد. با رعایت مراحل و نکات مهم طراحی استخر، می‌توانید یک استخر زیبا و عملکردی داشته باشید.

wikipedia

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
برای ثبت سفارش یا مشاوره از دکمه های پایین استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *